Pikkukirjastossa tapahtuu

Kävin katsomassa mitä pikkukirjastolle kuuluu, ja siellähän oli ollut ihan vilskettä.  Tapasin samalla naapurin, joka kertoi sekä tuoneensa että ottaneensa kirjan.  Mainiota, kylältä paljastuu kirjanystäviä enemmän ja enemmän.  Hän myös kertoi nähneensä muitakin iloisia kirjanmukaansanappaajia, voi kuinka mukavaa.  Ja toden totta, useampi kirja oli lähtenyt eteenpäin.

Ja pari uuttakin oli tullut: Jack Higginsin Soolo ja Jhumpa Lahirin Tämä siunattu koti.  Ilosena taas pääsin itsekin valitsemaan lukemista: tällä kertaa mukaan tarttui jälkimmäinen.

Aloitinkin kirjan lukemisen saman tien.  Kirjassa on yhdeksän kertomusta, ja takakansi kertoo niiden liittyvän tavalla tai toisella Intiaan.  Minusta on mukava lukea muista, jopa eksoottisista maista, joten valintani ei ole yllättävä.  Ensimmäinen tarina on nimeltään Väliaikainen järjestely ja tapahtumapaikkana talvinen Boston.  Tarina kertoo nuorta paria kohdanneesta tragediasta, varsin koukuttavasti kerrottu, selviää varmasti jo tänään miten heille käy.

Lisäsin valikoimaan tänään pari kirjaa: Kari Hotakaisen Juoksuhaudantie ja Sophie Kinsella Himosoppaajan salaiset unelmat, osa sarjaa, joka viihteen lisäksi toimii opettavaisena tarinana tyyliin “älä toimi näin” :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *