Pikkukirjastossa kuhisee

Olimme pariviikkoa reissussa, emmekä ole olleet huolehtimassa pikkukirjastosta.  Mutta ei hätää, kirjoja tulee ja kirjoja menee, ihan niinkuin on tarkoituskin.  Itsellä oli Nizzanmatkalla mukana pikkukirjastosta lainattu Andaluusialainen ystävä. Se on nyt palautunut kiertoon. Oli hyvä kirja, täytynee jostain kaivaa jatko-osakin luettavaksi.  Mahtaisiko ilmestyä pikkukirjastoon?

Ainut, joka ei kestänyt muutamaan viikkoa ilman huolehtimista, oli orvokki, joka oli laitettu ilahduttamaan kirjastolla kävijöitä sekä ohikulkijoita.  Orvokit olivat tukehtuneet liikaan veteen purkissa, pohjasta puuttui reiät veden poistamiseksi.  Asia täytyy korjata.

Mökkielämä ei ole pelkää lukemista eikä edes suppaamista vaan myös työntekoa.  Nukkuaitta kaipaa uutta maalia, ja se projekti on nyt aloitettu. Onneksi on aikaa myös lukemiselle.

Uudet kirjat

Marianne Cederwall: Ajattelen sinua kuolemaasi saakka, Pauliina Susi: Nostalgia, Mauri Sariola: Viiman pitkä siima, Alastair MacNeill: Salamurhaajien aika, Leena Laulajainen: Tulen ja jään saari.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *